Neutrogena Hydro Boost Serisi

Cilt bakımı ürünleri en temel bakım ürünlerimizden kesinlikle. Seçerken aklımız karışıyor. Pahalı mı olan iyi yoksa uygun olan ama önerilen mi diye soran kişiler çok.  Pahalı bir çok markanın performansına sahip  uygun fiyatlı ürünler çıktığı günden beri onları da denemeye başlayanlardanım  ve bu süreçte Estee Lauder'in ürün yapısı değişmeden önceki yüz temizleme jeline muadil olabilecek bir seriyi keşfettim. 

 

Neutrogena Hydro Boost  kokusu, yapısı, etkisi ve performansı ile beni şaşırtan bir seri oldu. Ben yüz temizleme jeli ve  jel temizleme sütünü denedim.  Bu ürünün en temel vaadi nemi cildin kaybetmemesini sağlamak. Kışın özellikle cildi çok kuruyanlardan iseniz. Her temizleme sonrası yüzüm kupkuru oluyor diyorsanız önerebileceğim bir ikili.  

Neden Temizleme sütünü de denemeliyim diyene göz makyajınızı özellikle maskarayı silmede başarılı olduğunu ve içerisinde yağ olmadığını belirtmek isterim. 

Bu ikili cildinizin zırhı olan en dış katmanı nemlendirmeyi amaçlıyor. mis kokusu yoğun yapısı ile uzun vade kullanılabilir  bir serinin 2 ürünü. 3. ürünü ise bu aşamaların sonu olan kremi. 3. ürünü birden kullanmak isteyenler için ek bir not . Yazılarımla yine sizlerle olacağım  :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar