Pastel Pro Fashion Stardust Highlighter

 Highlighter modası iyice yayıldı derken bir baktık ki artık yaz kış moda oldu. güneş olsun olmasın artık o ışıltıyı efekti görmek ister hale geldik. 

 Çeşit çeşit ton ton highlighterlar var tabii. Bazılarının parıltısı fazla, simli, simsiz, daha pudra, likid, toz, mineral  hatta jel halde ( kalıp jel  gibi ) gördüm. 
İçlerinde en sevdiklerimi ayırır iken hep elimin Pastel Stardust'a gittiğini fark ettim.Pastel'in Moonlight ve Sunlight aydınlatıcılarından sonra bu gerçekten çok daha hoşuma gitti. 


                                  
Küçük gibi ama küçük değil ilk baktığında bu simli mi diye tereddüt edip sonra şaşırtacak kadar beğendiğim bir ürün. Hatta ilk alışveriş yaparken açık rengine bakıp yanlışlıkla bir ton koyusunu aldığım  ama koyusuna bile vurulduğum bir ürün. 

Gördüğünüz gibi hem aynası var hem de ürün pek bir tatlı :)
3 farklı tonu bulunan bu highlighter doğal ve ışıltılı bir cilt görünümü sağlıyor.  Fiyatı 21 tl  %50 indirim ile kaçırılmaması gereken  bir ürün.  İndirimsiz bile alınmalı :)

Ürün toz bir ürün  ama ilginç ki tozutma yapmıyor. uygulaması çok kolay fırçaya bir kez değdirmeniz bile yetiyor. Gerçekten uzun ömürlü bir ürün. Toz bir ürün desem de fırçanızı ıslatırsanız  çok daha yoğun ve efektli oluyor. sürdüğünüzde toz toz durmuyor tam tersine sanki likid sürmüşsünüz gibi dağılım sağlıyor. yapay görünümü yok. Pigment enfes yaz aylarında tek kalan ürün belkide highlighterınız olabilir sıcakta.  Tane tane sim olmadığı için doğal bir yapıda.  
 Önerebileceğim lk 3 markadan biri kendisi. Bir deneyin derim. 

Yorumlar

  1. Shimmer tutkunu biri olarak oldukça başarılı buldum. Simli ürünleri sevmiyor, hafif bir parlaklık vermesi en güzeli.

    Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar