8X4 Limited Edition Deodorant Incelemem

Herkese merhaba
Yaz  bayram ile sona erdi diyebiliriz. Flamingolar, unicornlar her yerdeydi. Bir çok makyaj malzemesi ve kozmetik ürünlerde de bu tatlı figürleri gördük  ve görmekteyiz.

 8X4 bizler için limited edition bir seri çıkarmış ama ne limited. Kokuları o kadar güzel ki birbirinden farklı 4 çeşit ile raflarda yerini aldı. Peki asıl bomba ne ? Üzerinde her birinin bu yazın  tatlı figürleri var.  İsimlerini onlardan almışlar hem de.


İsimleri de birbirinden tatlı kokulu kendilerinden daha da tatlı.


Bu gördüğünüz play like a cat. Kendisi bence tatlı kokular sevenler için. Hafif tatlı BBW veya Victoria's Secret mistlerinin tatlı kokularını andırıyor.
Açıklaması da "Bu tüylü küçük kedi güneşli pencere kenarında uyur, gün boyu  oyun oynar ve tatlı bir hayat yaşamayı sever" Taze mandalina ve vanilya kokularını sevenler kaçırmasın.


Eğer içinizde Adidas markaısnın mavi parfümünü denemiş olanlarınız var ise bu  dive like a mermaid kokusunu ona benzeteceksiniz.  Çiçek gibi kokmak istiyorum ama ağır olmasın soft aqua kokularından olsun diyenler için ideal çünkü içerisinde nilüfer ve mavi lotus çiçeği bulunmakta.
Açıklamasında ise  "Bebek mavisi bir denizin  tam ortasında güzel bir deniz kızı, parlak kuyruğuyla tüm dikkatleri üzerine çeker. Tamamen büyülü bir dünyaya dalın" diyor.

Gelelim benim  favori 2 ürünüme . İlk olarak bu gördüğünüz dream like a unicorn unicorn severlerin sırf şişesinden dolayı almak isteyeceği bir ürün.  Ylang ylang ve sümbül kokusu o kadar güzel bir ikili olmuş ki tüm çiçek kokusu sevenler kesinlikle denemeli.
Açıklaması ise "Pembe bulutun hemen arkasında, her yerde sevgi ile parlayan sevimli bitr unicorn yaşar. Unicorn aşkının dozunu fazla kaçırmayın".


Kokusu ile aşk yaşadığım  dance like a flamingo... İnanılmaz güzel kokuyor sebebi kırmızı meyveler ve portakal... ferah ferah kokuyor ve ağır değil yaz bitse de bu koku ile yaz devam ediyor hissine kapılıyor insan.
Açıklaması "Bu güzel pembe flamingo, sabahın erken saatinden geceyarısına kadar, beyaz kumlu plajda kimse izlemiyor gibi dans etmeyi sever. Ritimlerin büyüsüne kapılın" şeklinde.

Ben inanılmaz sevdim. 4 çeşidinden de aldım ayıramadım ve sanırım bitmeden tekrar alıp stok yapacağım.

Yorumlar

Popüler Yayınlar