Procsin bubble mask serisi

Bayram öncesi Procsin markası Türk Blogger ile dev bir projeyi başlatmış ve aynı gün aynı saat duyuruya çıkılmış sonrasında da video ve görseller ile tanıtıma devam edildi. Bu gidişle duymaya devam edeceğimiz Procsin markası ve yeni ürünleri Bubble Mask serisini inceleme şansım benim de oldu. 


Yollanılan kutunun şıklığı gerçekten  ilk aşamada mutlu etti. sağlam ve şık kutuda bizleri mutlu edecek bir sunumla karşılaştım.  Kutunun içerisinden de pembe pembe yeni ürünler çıktı. Yurt dışında ve yabancı bloggerlarda gördüyseniz bu ara en favori ürün köpük maskeler. Bu markanın serisinin en önemli özelliği ise Türkiye'de üretilen ilk köpük maske olması. 

Bubble Mask Foam- Anında enerji veren köpük

Bubble Mask- Anında enerji veren maske

Bubble Mask Cream- Anında enerji veren krem

İlk ürünümüz  en önemli ürünü bence.  Bu maske kabarıyor evet sürüyorsunuz ve bi anda köpük surat oluyorsunuz.  İçeriğindeki aktif maddeler  kabarırken  cildin onarılmasına ve canlanmasına destek olacağı vaadleri arasında tabi ki düzenli kullanımda :)  
Uygulaması ise çok basit. 1 dk yüzünüze yediriyorsunuz. En az 10 en fazla 20 dk  bekletiyorsunuz dakikalar geçtikçe daha da kabarıyorsunuz  ve sonra maskeyi yıkıyorsunuz  size hissettirdiği taze ve ferah bir his. Bir uyarı maskeyi uyguladıktan sonraki karıncalanma hissi içerisindeki oksijenden kaynaklı. Karıncalanma ile kan dolaşımınızın arttığını ve bunun da hücre yenilediğini anlamamızı sağlıyor. 

Bubble mask foam  ise ilk uygulanacak ürün. Önce bu köpük ile yüzünüzü yıkıyor sonra da Bubble mask  ürününü yüzünüze uyguluyorsunuz. 


Bu ürün maske öncesi cilt yüzeyindeki kalıntı ve kirleri temizliyor.  ALLONTOİN ve  nemlendirici olan PENTAVİTİN ile hücre yenilenmesi gerçekleşiyor.  Tüm cilt tipleri için uygun olan bu seriyi seveceğinize inanıyorum. gördüğünüz gibi kabarcıklı tatlı bir ürün. köpük ürünler ile kıyaslandığında daha yoğun bir yapısı olduğunu gördüm. Kurutma, pullanma, alerjik bir dönüşü olmadı. Hatta parfümsüz olduğu özellikle belirtmek isterim. 

Gelelim benim en sevdiğim diğer ürününe. Kokusuna vurulduğum bir krem kendisi. Temiz temiz kokuyor. Ağır değil, yağlı değil. Yağlı ciltler özellikle bu kremi denemeli. Cilde uyguladığında matlaştırmış hissini alıyorsunuz. Yumuşacık yapıyor cildi benim en favorim kesinlikle kremi oldu.  Şuan Procsin ürünlerini  Gratis raflarında bulabilirsiniz. Hatta indirimli bulduğunuzda sakın kaçırmayın. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar