HC Hair Care doping Serum

Mevsim değişikliklerinden dolayı sizin de saçlarınız dökülüyor ve benim gibi azalmadan dolayı mutsuz iseniz bence bu yazı ilginizi çekecektir.  Tam 6.5 ay öncesine kadar bir çok ürün, yağ denedim.  Saçlarım Özellikle saçımı boyattığım süreçte çok dökülmeye başladı.  En son saç diplerimi görmeye başlayınca araştırmaya başladım. 

Bir arkadaşım eşine ve kendisine HC Hair Care doping serumunu aldığını ve  inanılmaz etkili olduğunu söyledi. Ben de satın aldım. Bu ürünü bugün itibari ile bitirmiş bulunmaktayım. Küçük gibi duran bu serumu haftada bir saç diplerime uyguladığım için kullanım ömrü tabi ki uzun oldu. İyisi ve kötüsü ile sizlere bu ürünü  ele almak benim gibi sıkıntı çekmiş kişilere yardımcı olmak isterim. 

İlk olarak bu ürünü HC sitesinden sipariş verdim.  Bu markanın daha önce saçlarım yanmaktan son dakika kurtarmışken aldığım Ovex  maskesi ile tanışmış ve çok sevmiştim.  Sitesinde 100 tl üzerine ücretsiz kargo ve hediye olunca siparişimi hemen verdim. Şuan 1 alımda 65 tl iki tane alımda tanesi 55 tlye geliyor.  Peki bu paraya değer mi ? Kesinlikle değer...

Kokusuz bir ürün dökülme, seyreklik ve saç zayıflaması için kullanım önerilmekte.  100 ml lik bir şişesi var. ucundaki uzun sprey aparatı çubuk gibi böylelikle saçınıza sıkarken daha kolay uygulayabiliyorsunuz. Yeni saç oluşumum 2. aydan itibaren çok belirgindi. Bebek saçlarım çıktıktan sonra inanamadım bu farklılığa . Bu ürünü geceleri saçların uzadığını duyduğumdan beri gece sürüyor ve sabah duşumu alıyorum. Sebebi ise bu ürün sanırım saç köklerindeki besleyici yağ ve nemi sağlıyor. Saç hafif yağlanmış gibi oluyor sabah uyandığımda  belki de uygulama sonrası ovaladığımız için. 
Ne kadar tutarsanız bence o kadar etkili. Toplayıp saçımı çıkabiliyorum yıkamazsam da kötü bir görüntü yok. Bu ürün yağ değil. Bir su  gibi düşünün sıkıyorsunuz yediriyorsunuz saç köklerinize ve nasıl ağacı suluyorsunuz bu ürün ile saçlarınıza gereken suyu veriyorsunuz gibi düşünün :)  Deneyin ve denettirin. Hepinizi çok öpüyorum :)

Yorumlar

  1. Bu yazını okuyunca denemeye karar verdim. Elimde uzun süredir var bu ürün ama saçımı arkasından yikamam gerekecek diye kullanmamıştım .

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü çok merak ediyordum sanırım hamilelik dönemi bittikten sonra bende alıp deneyeceğim 🤗

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü biraralar kullanmış ve çok sevmiştim:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar