Sac bakım seçimlerim

Kadınların mutluyken, mutsuzken her anında çok önemlidir saclar. Sacları havalı, hacimli,parlak, bakımlı görünen bir kadınIn kendine güveni görülmeye değerdi. 

Gratisten bu ay aldığım ürünler bu tarife çok uyuyor. Aldığım ürünleri her kullandığımda   Saclarımı farklı  hissediyorum. 

İlk ürün giovanni markasının maskesi. Bu ürün yoğun bir maske olduğu için sac kremi gibi olan maskelerden biraz daha farklı  içindeki  avokado ve  zeytinyagı maske sonrası saçınızın. Yumuşacık olmasını sağlıyor.  Benim saclarım gibi fazla işlem görmüş kırılmaya  elverişli saçlarınız var ise bu ürün Tam size göre. 


İkinci seçimim  Pantene'nin  argan yağlı  bakım yağı. Bunu rahatlıkla her banyo sonrası saçlarınızın uçlarına sürebilirsiniz. Saclarınız hem güzel kokuyor, hem de  saçınızın nemli kalmasını sağlıyor. Kırılmaya ve kurumaya karşı  güzel bir ürün.
Diyelim saçınıza. Acilen şekil vermeniz gerek ve saçlarınız boyalı ve düz ise tam size göre bir ürün var. Giovanninin  bakım ve şekillendirme iksiri, içerisindeki brezilya keratini ve  argan yağlı içeriğiyle  durulanmadan saçınızı kırıklardan koruyan, yumuşak ve nemli tutan düzleştiren, elektriklenmeye karşı güzel bir ürün.
Ve son olarak  Gliss'in  220dereceye kadar sacları koruyan  spreyi. Kuaförden çıkmayan  fönsüz maşa yapmadan çıkmam saçlarıma diyen kadınlar için uygun.  Nemli olan saça  kurutmadan önce kullanın ve  saçınıza şeklini verin. Hepsi bu:)

Bugünlük seçimlerim bunlar. Gratiste indirimli olarak ürünleri bulma şansınız çok yüksek:) şimdiden iyi alışverişler :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar